
این همکاریها مربوط به زمانی است که سامسونگ تصمیم داشت دستیار هوش مصنوعی بیکسی (Bixby) را به گوشی گلکسی اس ۸۸ اضافه کند. استفاده از هوش مصنوعی در تلفنهای همراه، به وسیله سازندگان این گوشیها از جمله هواوی (Huawei) و اچ.تی.سی (HTC) آغاز شد. گوگل نیز از این فناوری بی بهره نمانده و از دستیار گوگل برای گوشیهای پیکسل استفاده کرده است.
اگر هوش مصنوعی گوگل، نقشی را در موفقیت گوشیهای پیکسل داشته باشد، آنگاه هم سامسونگ و هم گوگل از این پیشرفت، سود خواهند برد و یک بازی برد-برد برای هر دو شرکت محسوب خواهد شد. همکاری این دو شرکت به گونهای بوده که سامسونگ هوشمندسازی دادهها را انجام میدهد و گوگل هم به نوبه خود، دادههای بیشتری برای پیشرفت و بهبود این هوشمندسازی فراهم میکند.
گفتنی است که دستیار هوش مصنوعی سامسونگ فقط به گلکسی اس ۸ محدود نمیشود. بیکسی این قابلیت را دارد که وارد تبلتها، تلویزیونها و لپتاپهای این شرکت شود. به علاوه، سامسونگ میتواند هوش مصنوعی خود را به توسعه دهندگان ثالث ارائه دهد.
از نظر کارشناسان، سرمایهگذاری روی هوش مصنوعی میتواند روشی برای توسعه اقدامات سامسونگ به شمار بیاید.
بعد از شکستی که سامسونگ، در قضیه نوت ۷ (Note 7) متحمل شد، این شرکت اعلام کرده که میخواهد علاوه بر تلفن همراه، روی فناوری دیگری هم سرمایهگذاری نماید.
همچنین انتظار میرود که رشد بازار جهانی گوشیهای هوشمند در سال جاری کاهش یابد و به همین دلیل سامسونگ باید یک فکر اساسی به حال خود بکند.